Конференцията ще се проведе онлайн (използвайки Zoom платформа) през седмицата от понеделник (27 септември) до петък (1 октомври) 2021 г.). Форматът ще включва по две двучасови сесии на ден: едната сутрин (11:00 - 13:00 часа българско време), а другата следобед (15:00 - 17:00 часа българско време).

Организаторите приканват всички заинтересовани лица, да се присъединят към сесиите на конференцията, като по този начин ще имат уникалната възможност да споделят опит, ще обменят информация, ще участват в дискусии дебатирайки по теми отнасящи се до придобитите  практически знания по проект  LIAISON.

Основна цел на проект LIAISON е оптимизиране на интерактивни иновативни практики в областта на селското и горското стопанство и селските райони. Прокетът представлява мрежа от множество участници, които са събрани около една цел - изследователи, участници в иновативни проекти и инициативи, политици и учени се обединяват при разработването на интерактивни иновативни проекти, които са в  основата на Европейското партньорство за иновации (ЕПИ) за селскостопанска производителност и устойчивост (EIP-AGRI). Може да прочетете повече за проект тук - LIAISON.

Начален ден и час на конференцията: 27 септември 2021 г. 15:00 ч. (българско време).

Участието в конференцията е безплатно, но е необходима предварителна регистрация!

Повече информация, програма и регистрационна форма за участие може да намерите тук. Формата за регистрация е достъпна на английски език.