Уважаеми колеги,
уважаеми земеделски производители,

поради зачестили недоразумения през последните седмици се налага да направим разяснение, че Национална служба за съвети в земеделието (НССЗ) и "Съвети в земеделието" ООД са две различни юридически лица и не извършват каквито и да е съвместни дейности.
НССЗ e държавна институция към Министерството на земеделието и храните и предоставя безплатни консултантски и съветнически услуги, провежда информационни срещи и обучения на земеделски производители. „Съвети в земеделието” ООД е частна фирма регистрирана по търговския закон.
По отношение на обучения на земеделски производители с продължителност от 150 часа, НССЗ е приключила обученията и не планира нови в рамките на календарната година.
Нашите 27 териториални областни офиси са разположени в областните градове на страната и техните адреси са налични на страницата на НССЗ http://www.naas.government.bg/bg/ЗаНас/Структура/ТериториалниСектори.

В случай на некоректно използване на името на НССЗ и при всяко едно съмнение в тази насока, моля да се свържете с нас, като използвате следните контакти:
1331 – София, ул. "Банско шосе" № 7, тел. 02 / 8 100 988,
е-mail: office@naas.government.bg